Hierontakoulu

Me uskomme, että kaikki ihmiset ovat oikeutettuja terveyteen sekä saamaan hoitoa, jossa heidän kehoaan kunnioitetaan. Saavutamme tämän kouluttamalla manuaalisen alan ammattilaisia. Siksi koulutamme hierojia.

Hierontakoulu Atlas

Hierontakoulu Atlas on yksityinen koulu, joka järjestää koulutetun hierojan nimikkeeseen valmistavaa opetusta Espoossa. Hierontakoulu Atlas on Osteopatiakoulu Atlaksen aputoiminimi. Osteopatiakoulu Atlas on aloittanut terveydenhuollon ammattilaisille suunnatut koulutukset vuonna 2008. Vuoden 2015 alkuun mennessä perus- ja jatkokoulutuksissa on ollut 250 opiskelijaa.

Hierojakoulutuksen avainhenkilöt:

Sähköposti: etunimi.sukunimi@hierontakoulu.fi

Koljonen Sami

Hierojakoulutuksen vastuuopettaja, näyttötutkintomestari, koulutettu hieroja

-Hierojayrittäjä vuodesta 2006 lähtien
-Kouluttajana Atlaksessa vuodesta 2014 lähtien
-Kouluttajana hierojan nimikkeeseen valmistavassa koulutuksessa vuodesta 2010 lähtien
-Lisäkoulutukset: trigger-pisteet, kinesioteippaus, kuntosaliohjaaja, osteopaatin koulutus (2014-2018)

Seppälä Henri

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja, hieronta hoitotapahtuman ja niveltoiminnan edistämisen kouluttaja

-Hierojayrittäjä vuodesta 2014 lähtien
-Kouluttajana Atlaksessa vuodesta 2014 lähtien
-Lisäkoulutukset: anatomia, functional taping, Manuaalisten taitojen -erikoistumiskoulutus, intialainen päähieronta

Lehmuskoski Tiina

Rehtori, ammatillisten aineiden opettaja, fysioterapeutti, osteopaatti D.O., MSc

-Hieronnan ja osteopatian opetusohjelmista vastaava
-Kouluttajana Atlaksessa vuodesta 2009 lähtien
-Yrittäjä/fysioterapeutti/osteopaatti Fysio&Training Finlandissa vuodesta 2004 lähtien

Tainola Marjaana

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja, personal trainer

-Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2015.
- Lisäkoulutukset: Manuaalisten taitojen -erikoistumiskoulutus, intialainen päähieronta, kinesioteippaus, osteopaatin koulutus (2016-2020)

Hämäläinen Heikki

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja

-Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2015
-Lisäkoulutukset: osteopaatin koulutus (2015-2019)

Povoljajeff Valtteri

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja

-Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2016
- Jatkokoulutukset: osteopaatin koulutus (2016-2020)

Uotila Heidi

Opintosihteeri

-Opintorekisterin ylläpito
-Opiskelijoiden ohjaus

Lehmuskoski Heikki

Toimitusjohtaja

-Yrityksen operatiivinen johto

Activergo

Hierontakoulu Atlas käyttää Activergon tuotteita; jousituolia, satulatuolia, hoitopöytiä. Hoitopöytä on tehty kehitystyönä Osteopatiakoulu Atlaksen kanssa.

Fysio & Training Finland

Hierontakoulu Atlas tekee yhteistyötä Fysio & Training Finlandin kanssa.

Osteopatiakoulu Atlas

Hierontakoulu Atlas ja Osteopatiakoulu Atlas ovat samassa omistuksessa ja toimivat tiiviissä yhteistyössä opetuksen ja tilojen osalta. Hierontakoulu Atlaksesta valmistuneilla opiskelijoilla on suora pääsy Osteopatiakoulu Atlaksen suosittuun osteopatian koulutukseen. Lue lisää täältä.