HAKEMINEN

Opiskelijat valitaan koulutukseen haastattelujen perusteella. Hakulomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua koulutukseen, vaan voit esittää meille kysymyksiä haastattelutilaisuuden yhteydessä. Vastaamme mielellämme myös muihin mieltäsi mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin. Ota rohkeasti yhteyttä  ja lue vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin. Tutustu myös Opinto-oppaaseen.

Hinnat

Seuraavat opiskelijaryhmät aloittavat opiskelunsa 29.1.2018. Haku ja haastattelut opiskeluryhmiin ovat käynnissä. Paikat täytetään hakujärjestyksessä. Opiskeluaika on noin 10 kuukautta.

Koulutuksen hinta on 2.990 euroa. Hinta sisältää opiskelukirjat, opiskelumateriaalin, teoria- ja käytännön opetuksen, pääsyn koulun sähköiseen oppimisympäristöön, opintotoimiston palvelut sekä tyylikkään työasun. Voit myös maksaa koulutuksen 10 erässä, 500 € vahvistusmaksu + 10 x 277 €.

Näyttötutkintomaksu on kevään 2018 opiskelijoilla n. 890 €. Näyttötutkintomaksu vahvistetaan opintojen alkaessa. Näytöt suoritetaan tiloissamme. Summa maksetaan näyttötutkinnon vastaanottavalle taholle. Valviralle maksettava tutkintomaksu vuonna 2017 on 58 €.

Näyttötutkinnon hyväksytysti suorittaneet voivat hakea Koulutusrahastolta verotonta ammattitutkintostipendiä (395 €).

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Perusteet, miksi haen koulutukseen

Olen perehtynyt Opiskelu-osion sisältöön. (Lue lisää)

Täytän koulutetun hierojan terveydentilavaatimukset. ( Lue lisää (s. 10 lähtien))

Haen
aamuryhmääniltaryhmään