HAKEMINEN

Opiskelijat valitaan koulutukseen haastattelujen perusteella. Hakulomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua koulutukseen, vaan voit esittää meille kysymyksiä haastattelutilaisuuden yhteydessä. Vastaamme mielellämme myös muihin mieltäsi mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin. Ota rohkeasti yhteyttä  ja lue vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin. Opintojen edellytyksenä on hyvä suomenkielen taito.

Heinäkuussa haastattelu aikoja rajoitetusti. Mikäli toivot pikaista haastatteluaikaa olethan yhteydessä toimisto@hierontakoulu.fi

Aloita hakeminen tästä!

Hinnat

Seuraavat opiskelijaryhmät aloittavat opiskelunsa 31.8.2021. Haku ja haastattelut opiskeluryhmiin ovat käynnissä. Paikat täytetään hakujärjestyksessä. Opiskeluaika on noin 10 kuukautta.

Koulutuksen hinta on 2500 euroa (sis. alv24%). Hinta sisältää opiskelukirjan, opiskelumateriaalin, teoria- ja käytännön opetuksen, näyttötutkinnon, pääsyn koulun sähköiseen oppimisympäristöön, opintotoimiston palvelut sekä tyylikkään työasun. Voit maksaa koulutuksen 1 tai 10 erässä.

Valviralle maksettava tutkintomaksu vuonna 2020 oli 58 €.

Näyttötutkinnon hyväksytysti suorittaneet voivat hakea Koulutusrahastolta verotonta ammattitutkintostipendiä (395 €).

Yhteistyö Suomen Urheiluhierontakeskuksen kanssa antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden siirtyä heti opintojen jälkeen suoraan työelämään. Lue lisää tästä.

Aloita hakeminen tästä!