Hinta:

Koulutuksen hinta on 2.990 euroa. Hinta sisältää opiskelukirjan, opiskelumateriaalin, teoria- ja käytännön opetuksen, pääsyn koulun sähköiseen oppimisympäristöön, opintotoimiston palvelut sekä harjoittelua varten Atlaksen housut ja kaksi t-paitaa. Voit myös maksaa koulutuksen 10 erässä: 500 € vahvistusmaksu + 10 x 277 €.

Näyttötutkintomaksu on kevään 2018 opiskelijoilla n. 890 € ja näytöt suoritetaan tiloissamme. Näyttötutkintomaksu vahvistetaan opintojen alkaessa ja summa maksetaan näyttötutkinnon vastaanottavalle taholle. Valviralle maksettava tutkintomaksu vuonna 2017 on 58 €.

Näyttötutkinnon hyväksytysti suorittaneet voivat hakea Koulutusrahastolta verotonta ammattitutkintostipendiä (395 € vuonna 2017).

Hierontakoulu Atlaksen opiskelijat ovat oikeutettuja opintotukeen. Lisätietoja opintotuen myöntämisestä voi lukea Kelan sivuilta.

Hierontakoulu Atlas pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Sitoutuminen:

Opiskelijat ja koulu solmivat koulutussopimuksen opiskelun aloituksen yhteydessä. Koulutussopimuksen tarkoituksena on turvata opiskelun jatkuvuus. Koulutussopimus on molemminpuolinen, jolloin myös koulutustaho sitoutuu järjestämään koulutuksen.