Minna Lähteenmäki

 

Koulutettu hieroja, hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja
Biotekniikan diplomi-insinööri

Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2019
Lisäkoulutukset:
– Nutritious Movement® Certified Restorative Exercise Specialist
– Precision Nutrition Level 1 Coach
– Vauvahieronnan ohjaaja
– Raskaushieronta
– Kinesioteippaus
– Osteopaatin koulutus 2019-2023

Teen hierontakoulu Atlaksessa klassista hierontaa, raskaushierontaa ja vauvahierontaa.

Työskentelin diplomi-insinöörinä tieteellisen tutkimuksen parissa, kunnes sain esikoiseni, joka sai sikiöaikaisen aivoinfarktin. Aloin kuntouttaa poikaani perinteisten terapiamuotojen lisäksi osteopatian ja biomekaanisen kuntoutuksen keinoin. Samalla oma fokukseni ja urani siirtyi solumaljojen ääreltä ihmiskehon kokonaisvaltaisen toiminnan ja tasapainon edistämiseen.
Ymmärrykseni kehon toiminnasta solutasolta kokonaisuuteen auttaa minua ymmärtämään kehon epätasapainotiloja ja toimintahäiriöitä kokonaisvaltaisesti. Kahden lapsen äitinä ymmärrän raskauden, synnytyksen ja äitiyden asettamat haasteet naisen keholle ja osaan hoitaa näitä haasteita tehokkaasti.

Erityistarpeisen koliikkivauvan ja kahden allergisen refluksilapsen äitinä ymmärrän myös erityisesti vauvan itkun ja kiputilojen aiheuttamia voimattomuuden tunteita ja vanhempien voimakasta toivetta helpottaa vauvan oloa.

Intohimoni on itkuisten ja kipuilevien vauvojen auttaminen, lasten ja lapsiperheiden liikkumisen lisääminen ja pienten lasten äitien ohjaaminen kohti vahvaa ja tasapainoista kehoa, myös raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta joulukuussa 2018. Lisäopintoina olen suorittanut raskaushierontakurssin, vauvahieronnan ohjaajakurssin ja kinesioteippauskurssin. Olen myös sertifioitu kehonhuolto-ohjaaja ja ravitsemusohjaaja. Jatkokoulutan itseäni jatkuvasti itsenäisesti ja ohjattujen opintojen avulla. Aloitan klassisen osteopatian opinnot Osteopatiakoulu Atlaksessa syksyllä 2019.