Anatomian alkeet

Anatomian alkeet -kirjan tarve lähti opiskelijoiden haasteista oppia nopeasti suuri määrä anatomian tietoa. Kirjan on rakennettu hieronnan ja osteopatian opettajien toimesta, vastaten opiskelun ja työelämän tarpeisiin. Anatomia on laajuudeltaan sellainen, joka vaaditaan useimmissa terveydenhuoltoalan perusteissa. Kirjassa anatomian kielenä käytetään latinaa sekä suomenkieltä. Kirja soveltuu erityisesti anatomian alkuvaiheen opintoihin. Kirja sisältää teoria- ja harjoitussivut anatomian opiskeluun.

Kirjan hinta on 49€, sis. alv 10%.

Tilaukset

Nimi

Sähköposti

Tilauksen määrä

NoutoPostitusMatkahuolto

Laskutusosoite

Postitusosoite

Matkahuollon palvelupiste, jonne tilaus toimitetaan

Oppilaitos

Muuta

Tilauksen nouto

Kirjan voi noutaa Hierontakoulu Atlaksen aukioloaikoina ma-to klo 8-21. Maksutapoina ovat käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Postitus/Matkahuolto

Postitus tapahtuu 5 arkipäivän kuluessa.
Postituksen yhteydessä maksu tapahtuu laskutuksella. Postitus- ja laskutuskulut Postilla tai Matkahuollolla ovat yhteensä 15 €. Postitus- ja laskutushinta on yhdelle kirjalle.

Tiedustelut: toimisto@hierontakoulu.fi