Liikuta lasta lantiossa raskauden aikana -koulutus 

Koulutus on erityisesti raskaana olevien kanssa työskenteleville suunnattu anatomian, fysiologian, kehotasapainon, sikiön optimaalisen tarjonnan ja synnytykseen valmistautumisen kokonaisuus.

Kurssilla opiskellaan raskaana olevan lantion tasapainottamista sekä sikiön optimaalisen asennon edistämistä ja tukemista niin kädentaidoilla kuin erilaisilla harjoittella.

Koulutukset on suunnattu kätilöille, kätilöopiskelijoille, lääkäreille, doulille, terveydenhoitajalle, synnytysvalmentajille, fysioterapeuteille, osteopaateille ja aiheesta kiinnostuneille. Huomioithan, ettei koulutus ole synnytysvalmennus.

Kouluttajina kätilöt Johanna Honkanen ja Johanna Nyyssölä.

Ilmoittautuminen käynnissä.

 

Liikuta lasta lantiossa synnytyksen aikana -koulutus 

Koulutus on suunnattu synnytyksen kanssa työskenteleville tai siitä kiinnostuneille. Huomioithan, ettei koulutus ole synnytysvalmennus.

Sukellamme syvälle synnytyksen fysiologiaan, sikiön rotaatioon ja lantion tasoihin synnytyksen aikana. Koulutuksen aikana opit, miten voit tukea sikiön rotaatiota ja edesauttaa alatiesynnytyksen mahdollisuutta niin helpoissa kuin haastavissakin synnytyksissä.

Kouluttajina kätilöt Johanna Honkanen ja Johanna Nyyssölä.

Imoittautuminen käynnissä.

 

Kenelle

Koulutukset on suunnattu kätilöille, lääkäreille, kätilöopiskelijoille, doulille, terveydenhoitajille, synnytysvalmentajille, fysioterapeuteille, osteopaateille ja aiheesta kiinnostuneille. Koulutukset eivät ole synnytysvalmennuksia.

 

Milloin
Seuraava koulutus on suunnitteilla ja toteutuu, kun covid -tilanne sallii. Alustava ilmoittautuminen käynnissä ilmoittautumislomakkeella. Alustava ilmoittautuminen ei sido koulutukseen. Koulutuspaikka varmistetaan, kun koulutuspäivämäärät on vahvistettu.

 

Hinta ja ilmoittautuminen
Koulutuksen hinta on 225€ / koulutus tai 425€ / molemmat koulutukset. Hinnat sisältävät alv 24%.

Kurssiin sisältyy kahvi-, tee-, hedelmä- ja pähkinätarjoilu.

Alustava ilmoittautuminen tapahtuu oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä, kun koulutuksen päivämäärä varmistuu. Tällöin vahvistat haluatko ottaa koulutuspaikan vastaan. Vahvistamisen jälkeen saat kurssikutsun sekä laskun sähköpostiisi. Suoraan työnantajaa laskuttaminen on myös mahdollista. Verkkolaskutusosoitteen voi lähettää erillisenä tietona toimisto@hierontakoulu.fi.

Koulutuksen voi peruuttaa vain sairastapauksessa, kun koulutuspaikan on vastaanottanut. Tällöin kurssipaikka siirretään seuraavaan toteutukseen. Kurssimaksua ei palauteta.

 

Kysymyksiä?

Lähetä kysymyksesi sähköpostilla: toimisto@hierontakoulu.fi

Ilmoittautumislomake

    Liikuta Lasta Lantiossa odotus -koulutusLiikuta Lasta Lantiossa synnytys -koulutus