JULKAISTU 21.10.2016

CrossFit 8000 järjestää kolmannen kerran kaikille avoimen Unbroken-kisan. Kisa on laajentunut kaksipäiväiseksi ja kisassa on oltava valmiina kohtaamaan mitä erilaisempia haasteita. Ensimmäisenä päivänä yllätyslajina – ja monelle kisaajalle todellisena yllätyksenä – on perjantaina 28.10. hiihto Kivikon hiihtohallissa perinteisellä tyylillä.

– Unbroken-kisassa ei riitä pelkkä voima tai yhden lajin hallinta. CrossFitissä jokainen osa-alue on tärkeää, siinä ei pumpata yksittäistä lihasta vaan haetaan kokonaisvaltaista kestävyyttä. CrossFit onkin kehitetty valmentamaan sotilaita kohtaamaan mitä tahansa eteen tulevia haasteita. Nykysuomalaiselle haasteet ovat erilaisia, mutta hyvä kunto, kehonhallinta ja terveelliset elämäntavat auttavat kohtaamaan eteen tulevia tilanteita, kertoo Jukka-Pekka Peltonen, joka on yksi CrossFit 8000 -salin perustajista.

Kisa on kasvanut vuosittain, tänä vuonna karsintojen kautta Tapiolan Urheiluhallille on päässyt mukaan lähes sata kisaajaa ympäri Suomen. Karsintaan osallistui yli 370 ihmistä.

Hierontakoulu Atlas mukana kisoissa

– Kisat ovat rankka kokemus, pärjätäkseen ihmisen on annettava kaikkensa. Keho on kaksi päivää kovassa rääkissä. Mutta haluamme auttaa kisaajia siinä, että tarjoamme yhteistyökumppaneiden kuten Hierontakoulu Atlaksen hierontapalveluita. Hierontakoulu Atlas hoitaa myös kinesioteippaukset kisapaikalla. Meillä on erittäin hyviä kokemuksia yhteistyöstä Hierontakoulu Atlaksen kanssa, Jukkis Peltonen sanoo.

Hierontakoulu Atlakselle on varattu oma huoltotila, jossa urheilijat voivat pitää huolta toimintakyvystään.

Mikä kasitonninen?

CrossFit 8000 sai nimensä vuorikiipeilystä. Kaikki perustajat ovat vuorikiipelijöitä ja heillä on sotilastaustaa kuten laskuvarjojääkäri tai taistelusukeltaja.

CrossFit 8000 on pääkaupunkiseudun suurin toiminnallisen harjoittelun keskus Espoon Kivenlahdessa. Jokainen tunti on ohjattu, ja tunnille voivat treenata seniori ja kovan luokan kisaaja vierekkäin. Ohjaaja valvoo että liikkeet tehdään oikein, mutta tekeekö liikkeet painoilla lisättynä vai kuminauhalla avustettuna vaihtelee ihmisen tavoitteiden ja kunnon mukaisesti.

– CrossFit 8000-salilla meillä on kaksi hierojaa, Sami Ruotsi ja Iku Novola, jotka opiskelevat osteopatiaa Osteopatiakoulu Atlaksessa. Jos näemme että ihmisellä on lantio vinossa, vinkkaamme että mene Atlaksen osteopaatille. Jos keho ei ole kunnossa, treenistä ei ole toivottua hyötyä, Jukkis Peltonen muistuttaa.

Kiinnostavatko kisat?

www.unbroken.fi, Facebook Unbroken by CrossFit 8000, Instagram @unbroken8000

Hierontakoulu Atlas on jälleen mukana Unbroken-kisassa.

Hierontakoulu Atlas on jälleen mukana Unbroken-kisassa.

Haluatko sinä koulutetuksi hierojaksi?

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 29.1.2018. Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltamme.

Tule testaamaan hierontaa oman hoitohuoneen rauhassa

Varaa itsellesi aika rentouttavaan hierontaan oman hoitohuoneen rauhassa joko verkkokaupastamme tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000. Edullisten oppilashierontojen lisäksi voit valita koulutettujen hierojien ja opettajien palveluja, kuten hierontaa osteopaattisin tekniikoin tai esimerkiksi kinesioteippausta. Koulutetut hierojat palvelevat myös viikonloppuisin.