Oilers_Jouni_VehkaojaEsport Oilerisilla on oma fysioterapeutti, mutta yhden ihmisen aika on rajallinen. Nyt Oilers kokeilee uutta mallia, jossa pelaajat pääsevät hierontaan aina tarvittaessa.

– Idea lähti urheilijoiden tarpeesta, Hierontakoulu Atlaksen kautta saamme lisäkäsiä hierontaan, Esport Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kertoo.

Jounista on hyvä, että kaksi espoolaista toimijaa sijaitsevat lähellä toisiaan. Ennen hieronta oli järjestetty hallille ja se oli sidotumpaa treeniaikatauluun. Hierontakoulu Atlaksen pitkät aukioloajat mahdollistavat joustavamman sovittamisen harjoitus- ja peliaikatauluun pelaajien oman tarpeen mukaisesti.

– Olen itse tyytyväinen Atlaksen palvelujen käyttäjä. Fysioterapeuttimme Niklas Virta kävi kertomassa Hierontakoulun opiskelijoille pelaajien fysiikan erityispiirteistä, mutta pelaajat ovat aikuisia urheilijoita, he osaavat myös itse antaa palautetta. Toivomme myös, että opiskelijat antavat vastavuoroisesti palautetta urheilijoille, jos jonkinlaisia ongelmia kehosta löytyy, Jouni jatkaa.

Viime vuoden hopea herätti kipinän, että tänä vuonna täytyy päästä finaalin koittamaan uudelleen. Joukkueen materiaali lupailee hyvää kautta.

Peukut ovat pystyssä!

Haluatko sinä koulutetuksi hierojaksi?

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 23.1.2017. Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltamme. Tai tule infoon 14.12.

Tule testaamaan hierontaa oman hoitohuoneen rauhassa

Varaa itsellesi aika rentouttavaan hierontaan oman hoitohuoneen rauhassa joko verkkokaupastamme tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000. Edullisten oppilashierontojen lisäksi voit valita koulutettujen hierojien ja opettajien palveluja, kuten hierontaa osteopaattisin tekniikoin tai esimerkiksi kinesioteippausta.