Hierontakoulu Atlas

Me uskomme, että kaikki ihmiset ovat oikeutettuja terveyteen sekä saamaan hoitoa, jossa heidän kehoaan kunnioitetaan. Saavutamme tämän kouluttamalla manuaalisen alan ammattilaisia. Siksi koulutamme hierojia.

Hierontakoulu Atlas on yksityinen koulu, joka järjestää koulutetun hierojan nimikkeeseen valmistavaa opetusta Espoossa. Hierontakoulu Atlas on Atlas College Oy:n aputoiminimi. Atlas College Oy on aloittanut terveydenhuollon ammattilaisille suunnatut koulutukset vuonna 2008. Vuoden 2019 loppuun mennessä perus- ja jatkokoulutuksissa on ollut 734 opiskelijaa.

Hierojakoulutuksen avainhenkilöt:

Sähköposti: etunimi.sukunimi@hierontakoulu.fi

Koljonen Sami

Hierojakoulutuksen vastuuopettaja, näyttötutkintomestari, osteopaatti, koulutettu hieroja

Hierojayrittäjä vuodesta 2006 lähtien. Osteopaattina Fysio&Training Finlandissa.
Kouluttajana Atlaksessa vuodesta 2014 lähtien.
Kouluttajana hierojan nimikkeeseen valmistavassa koulutuksessa vuodesta 2010 lähtien.

Lisäkoulutukset: trigger-pisteet, kinesioteippaus, kuntosaliohjaaja

Seppälä Henri

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja, hieronta hoitotapahtuman ja niveltoiminnan edistämisen kouluttaja

Hierojayrittäjä vuodesta 2014 lähtien.
Koulutettuna hierojana Fysio&Training Finlandissa.
Kouluttajana Atlaksessa vuodesta 2014 lähtien.
Lisäkoulutukset: anatomia, functional taping, Manuaalisten taitojen -erikoistumiskoulutus, intialainen päähieronta, osteopaatin koulutus 2018-2022

Lehmuskoski Tiina

Rehtori, ammatillisten aineiden opettaja, fysioterapeutti, osteopaatti, MSc, työnohjaaja

Hieronnan ja osteopatian opetusohjelmista vastaava
Kouluttajana Atlaksessa vuodesta 2009 lähtien
Yrittäjä/fysioterapeutti/osteopaatti Fysio&Training Finlandissa vuodesta 2004 lähtien

Kajander-Kiri Kati

Koulutettu hieroja, Hierontakoulu Atlaksen toiminnanjohtaja

Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2017
Koulutettuna hierojana Fysio&Training Finlandissa
Jatkokoulutukset:
Fustra -yksilövalmentaja, manuaalisten taitojen -erikoistumikoulutus, vauvahieronnan ohjaaja, osteopaatin koulutus 2018-2022

Povoljajeff Valtteri

Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2016
Jatkokoulutukset: osteopaatin koulutus (2016-2020)

Tainola Marjaana

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja, personal trainer

Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2015.
Lisäkoulutukset: Manuaalisten taitojen -erikoistumiskoulutus, intialainen päähieronta, kinesioteippaus, osteopaatin koulutus (2016-2020)

Lehmuskoski Heikki

Toimitusjohtaja

-Yrityksen operatiivinen johto

Huuskonen Roni

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja

Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2020. Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja.
Lisäkoulutukset: Manuaalisten taitojen -erikoistumiskoulutus (2020)

Karhu Ville-Petteri

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja

Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2020.
Jatkokoulutukset: osteopaatin koulutus 2018-2022

Activergo

Hierontakoulu Atlas käyttää Activergon tuotteita; jousituolia, satulatuolia, hoitopöytiä. Hoitopöytä on tehty kehitystyönä Osteopatiakoulu Atlaksen kanssa.

Ajas

Ajas tarjoaa kokonaispakettina kaiken, mitä hieroja voi tarvita:

• Laskutus
  • Asiakaskortisto – Kanta-yhteensopiva
  • Nettiajanvaraus
  • Käyntikirjaukset
  • Kassa
  • Myynti- ja ostoreskontra
  • Lahjakortit
  • kirjanpito

Eneroc

Hierontakoulu Atlas tekee yhteistyötä ohjelmistokehitysten osalta.

Osteopatiakoulu Atlas

Hierontakoulu Atlas ja Osteopatiakoulu Atlas ovat samassa omistuksessa ja toimivat tiiviissä yhteistyössä opetuksen ja tilojen osalta. Hierontakoulu Atlaksesta valmistuneilla opiskelijoilla on suora pääsy Osteopatiakoulu Atlaksen suosittuun osteopatian koulutukseen. Lue lisää täältä.

Netitys

Hierontakoulu Atlas tekee yhteistyötä nettisivujen ja sähköisen oppimisympäristön kehittämisen saralla.

Fysio & Training Finland

Hierontakoulu Atlas tekee yhteistyötä Fysio & Training Finlandin kanssa.

VK-kustannus

VK-kustannus on kustantanut urheiluvalmennuksen, liikunnan ja kuntoutuksen oppi- ja ammattikirjoja jo vuosikymmenten ajan.