Hierontakoulu Atlas

Me uskomme, että kaikki ihmiset ovat oikeutettuja terveyteen sekä saamaan hoitoa, jossa heidän kehoaan kunnioitetaan. Saavutamme tämän kouluttamalla manuaalisen alan ammattilaisia. Siksi koulutamme hierojia.

Hierontakoulu Atlas on yksityinen koulu, joka järjestää koulutetun hierojan nimikkeeseen valmistavaa opetusta Espoossa. Hierontakoulu Atlas on Osteopatiakoulu Atlaksen aputoiminimi. Osteopatiakoulu Atlas on aloittanut terveydenhuollon ammattilaisille suunnatut koulutukset vuonna 2008. Vuoden 2017 loppuun mennessä perus- ja jatkokoulutuksissa on ollut 525 opiskelijaa.

Hierojakoulutuksen avainhenkilöt:

Sähköposti: etunimi.sukunimi@hierontakoulu.fi

Koljonen Sami

Hierojakoulutuksen vastuuopettaja, näyttötutkintomestari, osteopaatti, koulutettu hieroja

Hierojayrittäjä vuodesta 2006 lähtien
Osteopaattina Fysio&Training Finlandissa
Kouluttajana Atlaksessa vuodesta 2014 lähtien
Kouluttajana hierojan nimikkeeseen valmistavassa koulutuksessa vuodesta 2010 lähtien
Lisäkoulutukset: trigger-pisteet, kinesioteippaus, kuntosaliohjaaja

Seppälä Henri

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja, hieronta hoitotapahtuman ja niveltoiminnan edistämisen kouluttaja

Hierojayrittäjä vuodesta 2014 lähtien
Koulutettuna hierojana Fysio&Training Finlandissa
Kouluttajana Atlaksessa vuodesta 2014 lähtien
Lisäkoulutukset: anatomia, functional taping, Manuaalisten taitojen -erikoistumiskoulutus, intialainen päähieronta, osteopaatin koulutus 2018-2022

Lehmuskoski Tiina

Rehtori, ammatillisten aineiden opettaja, fysioterapeutti, osteopaatti D.O., MSc

Hieronnan ja osteopatian opetusohjelmista vastaava
Kouluttajana Atlaksessa vuodesta 2009 lähtien
Yrittäjä/fysioterapeutti/osteopaatti Fysio&Training Finlandissa vuodesta 2004 lähtien

Tainola Marjaana

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja, personal trainer

Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2015.
Lisäkoulutukset: Manuaalisten taitojen -erikoistumiskoulutus, intialainen päähieronta, kinesioteippaus, osteopaatin koulutus (2016-2020)

Povoljajeff Valtteri

Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, koulutettu hieroja

Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2016
Jatkokoulutukset: osteopaatin koulutus (2016-2020)

Kajander-Kiri Kati

Koulutettu hieroja, Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja, klinikan esimies

Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2017
Koulutettuna hierojana Fysio&Training Finlandissa
Jatkokoulutukset:
Fustra -yksilövalmentaja, manuaalisten taitojen -erikoistumikoulutus, osteopaatin koulutus 2018-2022

Salo Jesse

Koulutettu hieroja

Koulutettuna hierojana Atlaksessa vuodesta 2017

Kia Backman

Koulutettu hieroja

- Hierojakoulutuksen klinikkaharjoittelun valvoja
- Hierojana Atlaksessa vuodesta 2018

Lehmuskoski Heikki

Toimitusjohtaja

-Yrityksen operatiivinen johto

Activergo

Hierontakoulu Atlas käyttää Activergon tuotteita; jousituolia, satulatuolia, hoitopöytiä. Hoitopöytä on tehty kehitystyönä Osteopatiakoulu Atlaksen kanssa.

Ajas

Ajas tarjoaa kokonaispakettina kaiken, mitä hieroja voi tarvita:

• Laskutus
  • Asiakaskortisto – Kanta-yhteensopiva
  • Nettiajanvaraus
  • Käyntikirjaukset
  • Kassa
  • Myynti- ja ostoreskontra
  • Lahjakortit
  • kirjanpito

Eneroc

Hierontakoulu Atlas tekee yhteistyötä ohjelmistokehitysten osalta.

Osteopatiakoulu Atlas

Hierontakoulu Atlas ja Osteopatiakoulu Atlas ovat samassa omistuksessa ja toimivat tiiviissä yhteistyössä opetuksen ja tilojen osalta. Hierontakoulu Atlaksesta valmistuneilla opiskelijoilla on suora pääsy Osteopatiakoulu Atlaksen suosittuun osteopatian koulutukseen. Lue lisää täältä.

Netitys

Hierontakoulu Atlas tekee yhteistyötä nettisivujen ja sähköisen oppimisympäristön kehittämisen saralla.

Fysio & Training Finland

Hierontakoulu Atlas tekee yhteistyötä Fysio & Training Finlandin kanssa.

Savonlinnan ammattiopisto

Hierontakoulu Atlas on Savonlinnan ammattiopiston yhteistyökoulu.

VK-kustannus

VK-kustannus on kustantanut urheiluvalmennuksen, liikunnan ja kuntoutuksen oppi- ja ammattikirjoja jo vuosikymmenten ajan.