Tommi Rantanen on pelannut jääkiekkoa sekä harrastanut potkunyrkkeilyä. Näin kehonhuolto on tullut tutuksi. Lisäksi naapuri on sekä fysioterapeutti että hieroja, ja ala on kiinnostanut Tommia lapsesta saakka.

– Valmistuin ajoneuvoasentajaksi juuri ennen armeijaa, mutta halusin ammattiin jossa pystyy tekemään ihmisille hyvää. Kun sitten lueskelin koulujen nettisivuja ja tutkin mitä eri kouluilla olisi tarjota, päädyin siihen että Atlas on minulle paras vaihtoehto. Täällä on hyvät tilat ja tänne on helppo tulla, Tommi Rantanen kertoo.

Myös yrittäjyys ja jatko-opinnot kiinnostavat.

– Olen käynyt vasta vähän aikaa koulua, aloitin opinnot elokuussa. Hieronta on hyvä ”kauppatavara”. Käsissä oleva taito ei lopu kesken, sitä on helppo myydä, Tommi Rantanen summaa.

Tommi_RantanenHaluatko sinä koulutetuksi hierojaksi?

Uudet koulutetun hierojan ryhmät aloittavat 23.1.2017. Hierontakoulu Atlaksen opetuksesta ja tiloista voit lukea lisää opinto-oppaasta sekä kotisivuiltamme.

Tule testaamaan hierontaa oman hoitohuoneen rauhassa

Varaa itsellesi aika rentouttavaan hierontaan oman hoitohuoneen rauhassa joko verkkokaupastamme tai puhelimitse ma – to klo 8 – 21 numerosta 044 7424 000. Edullisten oppilashierontojen lisäksi voit valita koulutettujen hierojien ja opettajien palveluja, kuten hierontaa osteopaattisin tekniikoin tai esimerkiksi kinesioteippausta.